Aktivitetsside

Efter generalforsamling marts 2019 blev der nedsat et aktivitetsudvalg bestående af følgende medlemmer:

Mikael Blomgren, Have 64

Leif Pedersen, Have 44 

Kenneth, Have 117

Anita Sander, Have 101

Aktivitetsudvalget er ikke underlagt bestyrelsens beføjelser, men skal dog holde sig inden for budgetrammen. Udvalgets opgave er at planlægge og arrangere sæsonens sociale aktiviteter.

 Loppemarked 2019.

Det traditionelle Loppemarked afholdes i år lørdag den 20. juli fra 10 – 14. Sæt et kryds i kalenderen, mød op denne dag og vær med til at bakke op om en god tradition. Klik på link nedenunder for at se invitation til loppemarked.

lopper i skovhøjen 20. juli

____________________________________________________________________

Sommerfest (“Grisefest”) 20. juli 2019

Som noget nyt vil aktivitetsudvalget i forlængelse af loppemarkedet arrangere en sommerfest (“Grisefest”).

“LOPPER” I SKOVHØJEN OG EFTERFØLGENDE GRILLFEST OM AFTENEN.2019
Skovhøjens årlige loppemarked fandt sted i et herligt sommervejr. Der var ingen varsler om regn, så de fleste af ”lopperne” brugte de opstillede telte til at søge ly for solen. Mange boder var sat op og fyldte pænt op på plænen ved toiletbygningen. I løbet af dagen mødte mødte der mange mennesker frem, og handlen var tilfredsstillende.
Aftenens grillfest blev en kæmpesucces. Efter at ”lopperne” havde forladt området, gjorde aktivitetsudvalget pladsen klar til den efterfølgende grillfest. 74 medlemmer havde tilmeldt sig grillfesten, hvoraf 72 mødte op, og de fik alle en kanongod oplevelse. Aftenen startede i særdeles fint sommervejr. Et veloplagt aktivitetsudvalg præsenterede aftenens menu, som bestod af helstegt pattegris mm. Hertil havde man som tilbehør lavet (fremtryllet) en lækker buffet med diverse salater, kartofler samt meget mere. Det blev en hyggelig aften. Maden var god, stemningen var fin og der blevet snakket livligt ved bordene. Lige indtil blæsten og et truende regnvejr satte en stopper for festen, som desværre fik en al for hurtig afslutning. Mon ikke aktivitetsudvalget har planer om at sikre teltene bedre til næste år!! For med den fine tilslutning fra medlemmerne og med det flotte arbejde, som aktivitets- udvalget havde lagt for dagen, er det en selvfølge, at der skal komme en fest til næste år. Vi glæder os allerede!!!

Grillkødet skæres ud

 

Hygge ved bordene

 

Den delikate buffet

 

Bod med forskellige søde specialiteter og drikkevarer

 

Pladsen med boder

 

 

______________________________________________________________